About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

Cégünk mottója

Innováció, precizitás, gyors kiszolgálás.

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével bővítjük időről időre. Fő tevékenységünk az értékesítés, illetve:

Vevőnél helyszínen történő megrendelések felvétele,
web shop-os megrendelések kiszolgálása
telefonon történő megrendelés-felvétel,
üzletkötők ingyenes házhozszállítása,
igény szerint postai csomagküldés,
telefonon, ill. személyesen történő szaktanácsadás, oktatás
bemutató kiállítások, szakmai találkozók, tudományos előadások, akkreditált képzések szervezése,
újdonságok, új fejlésztések bemutatása,
felmerülő reklamációk ügyintézése,
garanciális szervizek lebonyolítása.

Csapatunk

Történetünk

29+ Év tapasztalat.

A Dóm-Dent Kft. alapítása 1994-ben Maglóczki Tibor és felesége Maglóczkiné Judit által történt. A cég szegedi Dóm mellett, az Oskola utca egyik kis üzletében kezdte működését, majd 2005-ben. Vásárlói igények megnövekedésével nagyobb helyre költözött, a Felhő u. 9 szám alá, ahol európai környezetben fogadja vásárlóit. Elégedett vásárlóink száma a kezdeti 50 főről, mára már 350-400 főre növekedett, amit lelkiismeretes, pontos, minden igényt kielégítő munkánknak, valamint 24 éves tapasztalatunknak köszönhetjük. Termékeinkre jellemző a kiváló minőség!