About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

Fuji PLUS készlet A3

(0)
58,570 Ft

Gyártó: GC Kiszerelés: 15 g por + 7 ml folyadék + 6,5 ml kondícionáló Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

Az összes modern ragasztási eljáráshoz alkalmazható. , Műgyantával megerősített üvegionomer ragasztócement. A3 színben. Műgyantával megerősített üvegionomer ragasztócement. Az üvegionomer és a rezin kombinációjából eredő kiemelkedő teljesítményének és a különböző színárnyalatainak köszönhetően a Fuji Plus az összes modern ragasztási eljáráshoz univerzálisan alkalmazható ragasztócement. A Fuji PLUS EWT megnövelt munkaideje lehetővé teszi nagy fesztávú hidak, kombinált munkák vagy több helyreállítás egyidejű beragasztását.Jellemzői és előnyei:Könnyen keverhető és megmunkálható, akár egy átlagos cement, de mechanikai tulajdonságai a műgyanta alapú ragasztókéhoz hasonlók.Erős kémiai kötés a fogszerkezethez, mellyel kiiktathatók a bonyolult és nedvességre érzékeny eljárások.Minimális a filmvastagság, egyszerű behelyezés, jó illeszkedés.Nincs utóérzékenység. Nagyon alacsony oldékonyság, tartós széli zárás.Röntgenárnyéka megkönnyíti a diagnózist.Alkalmazási területek:Fémvázas fogmű, megerősített kerámia inlay, korona, híd, valamint mindenfajta akrilát/kompozit korona, inlay, onlay és híd ragasztásához.

Tömeg30 g