About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

Ketac Molar Easymix A.R.T.

(0)
25,290 Ft

Gyártó: 3M Espe Kiszerelés: 12.5 g por + 8.5 ml folyadék + tartozékok Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

A3 színben. Kémiai kötésű glassionomer tömőanyag., Alábélelésre, csonkfelépítésre, tej-, maradófogak ideiglenes illetve végleges ellátására. Könnyű feldolgozhatóság, biokompatibilitás, kimagasló szilárdság jellemzi. Egy rétegben tömhető, kopásálló üvegionomer megoldás. Amikor tartós védelemre van szükség. Sok szülő szívesen biztosítaná gyermeke fogait egy erős, és kellően védő anyaggal, és számos fogorvos is osztja ezt. Számos indikációja mellett a Ketac™ Molar alkalmas korai barázdazárásra is. Mint más barázdazárók, ő is hosszú évekre megvédi a fogat a szuvasodástól – mint, ahogy számtalan tanulmány is bizonyítja. Indikációk: Egy felszínű tömések posterior régióban. Csonkfelépítések. Tejfog tömések (amalgám tömés cseréje). Cervilis tömések a posterior régióban. Minimal Invasive Dentistry (MID). Alábélelés egy-, vagy több felszínű kompozit tömésekhez.

Tömeg23 g