About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

MaxCem Elite 1db fecskendő

(0)
22,555 Ft

Gyártó: Kerr Hawe Kiszerelés: 5 g(1db fecskendő) + 5 keverőcsőr + 5 széles keverőcsőr + 5 intraorális csúcs Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

MaxCem Elite 1db fecskendő

A Maxcem Elite önsavazó és önkötő rezin cement. , Lehetővé teszi az indirekt porcelán, kerámia , rezin és fém restaurációk beragasztását. 1 fecskendős utántöltő kiszerelés. 5 féle színben. A termék 69% tömeg százalékban töltött, röntgenárnyékot adó cement. A dual kötésű anyag dual fecskendős kiszerelésben kapható és a hagyományos egyszer használatos , illetve a külön rendelhető, hajlított egyszer használatoskeverőszárak gondoskodnak az anyag automatikus keveredéséről, valamint arról is hogy a szükséges mennyiségű cement közvetlenül a restaurációba és / vagy a fog preparációba juttatható. Porcelán, kerámia, rezin és fémalapú inlay-k/onlay-k, koronák, hidak, csapok és héjak beragasztására alkalmas. A korona restaurációk beragasztása implantátumokba. Könnyű és egyszerű használat, nincs kézi keverés. Nagy kötéserő és kiváló színstabilitás jellemzi. Esztétikai pótlásokra is lehet használni bárhol a szájban. Önkötő mechanizmusának köszönhetően lámpázás nélkül is megszilárdul.

Tömeg 7 g