About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

Parasorb Cone Genta

(0)
6,500 Ft

Gyártó: Resorba Kiszerelés: 1,2 cm átmérő, 1,6cm magas kúp/1db Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

Kollagén kúp az alveoláris gerinc sorvadásának elkerülése érdekében. , Helyfenntartó szerepe van, antibiotikummal átitatva a veszélyeztetett páciensek védelmére. Biztonságos és gyors vérzéscsillapítás: nem merül fel a másodlagos vérzés kockázata. a vérrögök megkötése biztosított, antibiotikummal a veszélyeztetett páciensek védelmére (pl. dohányzók, cukorbetegek, immunszupressziótól szenvedők). Az alveoláris gerinc sorvadásának csökkentése: fogmeder stabilizációja, és az érzékeny vesztibuláris lamellák megtartása, az alveoláris gerinc térfogatának megtartása, hosszú távon javítja mind az esztétikus, mind a funkcionális eredményeket. Biztonságos csontregeneráció: már viszonylag rövid idő alatt létrejön az implantátum alapjául szolgáló stabil csontréteg, könnyen megjósolható, hogy ez alapján hosszútávon is sikeres. Nagyfokú elégedettség tapasztalható mind a felhasználók, mind a páciensek részéről. Egyszerű és biztonságos használat. Az alkalmazást követő kezelések leegyszerűsödtek. Magas fokú pácienskomfort. Kiváló ár – érték arány. 1 db gentamicin tartalmú kúp 22.4 mg equine, azaz természetes eredetű kollagén rostot tartalmaz, továbbá 16 mg gentamicin- szulfátot, ennek megfelelően pedig 8.8 – 11.44 mg gentamicint.

Tömeg1 g