About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

Porcelánjavító készlet

(0)
46,470 Ft

Gyártó: Ultradent Kiszerelés: 1,2ml Porcelánsav, 1,2ml Silane, 1,2ml Opaldam ínyvédő, 1,2ml Etch Arrest savsemlegesítő, 1,2ml PQ1 bondanyag, 1,2ml PermaFlo opaker színű folyékony kompozit, 80db Fecskendő vég Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

A porcelán javítás menete lépésről lépésre!, OpalDam: Fényrekötő rezin, amely elszigeteli a szomszédos fogakat és lágy szöveteket a intraorálisan kivitelezett mikroabráziós eljárás során. , EtchArrest: Szódabikarbónát tartalmazó zselé, amely védi a környező szöveteket az erős savak használatakor és semlegesíti azokat a lemosást megelőzően. , Porcelain Etch: Élénksárga színű, pufferolt, 9,5% hidrofluorsav tartalmú gél a porcelán kondicionálásához. , Silane: Egykomponensű silane oldat, amely jelentősen megnöveli a porcelán és a kompozit közötti kötődést. , PQ1: Primer és bond egyben, fényrekötő rezin kompozit tömések készítéséhez és javításához. , PermaFlo Dentin Opaqer: Fényrekötő folyékony kompozit a fém elfedésére a porcelán javításkor. , A porcelán javítás menete:, A szomszédos fogak és szövetek védelmére helyezzen fel nyálrekeszt vagy erre a célra használja az OpalDam fényrekötő rezint. A törött porcelán- valamint az esetlegesen szabaddá vált fémfelszínt egyaránt érdesítse fel mikroabráziós módszerrel vagy egy gyémántfúróval. A javítandó porcelánfelszín környékét szigetelje el az Etch Arrest segítségével. Vigye fel a porcelánsavat a sérült porcelánfelszínre és hagyja hatni 1 percig. Az előírt idő elteltével az erős sav biztonságos lemosása érdekében javasolt a sav előzetes semlegesítése az EtchArrest belekeverésével. Ezt addig kell folytatni, amíg a sav sárga színe már nem látható. A lemosást követően a felszíneket alaposan szárítsa meg. Vigye fel a Silane-t a porcelánra a Black Mini Brush véggel. Hagyja párologni 1 percig, majd teljesen szárítsa meg levegővel. A porcelánra és a fémre egyaránt vigye fel a PQ1 bondot és vékonyítsa el. Polimerizálja 10-20 másodpercig. Az exponált fémfelszín lefedésére használja a folyékony PermaFlo Dentin Opaquer-t. Helyezze be a kompozitot majd dolgozza ki., A Porcelánjavító készlet tartalmazza a porcelán javításához szükséges összes anyagot: Porcelánsavat, silane-t, bondot, folyékony kompozitot és a védő anyagokat, valamint a fecskendővégeket., Illetve a készlet minden alkotóeleme külön is megvásárolható.

Tömeg8 g