About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img

Heydent NEXT fogfehérítő szett

(0)
31,190 Ft

Gyártó: Kiszerelés: 1db JW fehérítő por + 9ml 30%-os H2O2 oldat + ínyvédő gél + érzékenység csökkentő + applikátorok Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

A Heydent fogfehérítő gél kifejezetten a lézeres fogfehérítéshez lett kifejlesztve. , A legmodernebb leggyorsabb fogfehérítési eljárás. A Heydent JW fogfehérítő gél kifejezetten 810 nmm és 980 nm hullámhosszúságú diódalézerek számára lett kifejlesztve. A lézer egy speciális kézidarab segítségével a megadott hullámhosszúságon aktiválja a fehérítő gélt. Biztonságos és hatékony eljárás, amely tökéletes eszköz a sötét színű és elszíneződött fogak fehérítésére. A fehérítés mértéke páciensenként változhat, de színkulcs alapján legalább 6-12 árnyalat. A dióda lézerrel történő mélyfehérítés a Plazma és Led lámpás technológiától nemcsak hatékonyabb és tartósabb, de a fény biostimuláló hatása miatt a beavatkozást is érzékenység mentessé teszi.

Tömeg20 g