About Us

A Dóm-Dent Kft. 1994. óta foglalkozik fogászati anyagok kis- és nagykereskedésével. Cégünknél az elérhető fogászati anyagok körét a vásárlói igények és az állandóan változó új technológiák maximális figyelembevételével folyamatosan bővítjük.

Contact Info

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 70 673 02 78

domdentkft@gmail.com

img
img
img

Opalescence szett

(0)
28,950 Ft

Gyártó: Ultradent Kiszerelés: 8x1,2ml fecskendő+síntartó doboz+kis fogkrém Biztonsági Adatlap Katalógus Biztonsági Adatlap Katalógus

Kizárólag fogorvosok részére adható ki!, Több ízben és töménységben.Sín szükséges. , Karbomid-peroxid tartalmú. Csak orvos vásárolhatja! Egyéni mélyhúzott fogfehérítő sínnel történő fogfehérítő eljárás. 8-10 órás folyamatos fehérítőanyag felszabadulás. Magas víztartalom a minimális fogdehidráció érdekében. Általában 8 alkalom szükséges. A fehéredés már napokon belül látható. A fluorid ion és kálium-nitrát tartalommal rendelkezik az érzékenység ellen. Ragadós zselés viszkózitásának köszönhetően a fogsín helyén marad a fogakon. Hosszú évek tapasztalata bizonyítja, hogy a teljes fogív fehérítésére leginkább bevált módszer az Opalescence PF zselék mélyhúzott fogsínnel történő alkalmazása. A kezelés általában otthon történik, így kényelmes a páciensnek és időt takarít meg a fogorvos számára. A fogsínt a páciens évekig megőrizheti, és szükség esetén újra használhatja. Az Opalescence PF zselék kétféle koncentrációban, többféle ízesítésben és kiszerelésben állnak rendelkezésre, így mindenki kiválaszthatja az adott esetben legmegfelelőbb anyagot. A 10%-os zselé teljes éjszakára, míg a 16%-os koncentrációjú anyag napközbeni használatra ajánlott. Ragacsos, nyúlós zselé, amely nem folyik ki a sínből. Folyamatos felszabadulás: a hatóanyag hosszú időn keresztül,egyenletesen oldódik ki a zseléből, és ez a folyamat a hosszantartó, éjszakai viselés alatt is biztosított. Szabadalmaztatott PF formula: a zselé kálium-nitrát és fluorid tartalma csökkenti az érzékenységet és védi a zománcot a cariestől. Háromféle ízesítéssel kapható: menthol, dinnye és semleges – a kezelés kellemesebbé tételéért., Opalescence PF 10% karbamid-peroxidot, kálium-nitrátot és fluoridot tartalmaz. Az éjszakai fogfehérítés a leginkább elterjedt módszer. A fogsín lenyomat alapján készül el. A kezelés ideje alatt végig szükséges a fogorvosi felügyelet. Az átlagos kezelési idő: 8 óra, 5-10 napon keresztül. Szabadalmaztatott PF formula. , Opalescence PF 16% karbamid-peroxidot, kálium-nitrátot és fluoridot tartalmaz. A magasabb hatóanyag koncentráció gyorsabb fehéredést eredményez, így elegendő a sínt napközben néhány órán át viselni. Az átlagos kezelési idő: 4 óra, 5-10 alkalommal. Szabadalmaztatott PF formula.

Tömeg15 g